<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Astrid Herren (HEYDAY) in finale Tendermanager van het Jaar 2019

14 juni

Op 20 juni 2019 verkiest SMA voor de eerste keer de Tendermanager en Dealmaker van het Jaar in Nederland. Een pluim voor een uitzonderlijke procesbeheerser die een cruciale rol speelt bij het winnen van Aanbestedingen/Tenders en voor een onvervalste opportunity owner die de meest bijzondere Deal wist binnen te slepen. De kanshebbers zijn dit jaar Mark de Bruijn (Canon), Astrid Herren (HEYDAY) en Yvette Naaijkens (Heijmans).

De verkiezing is een initiatief van SMA - Sales Management Association en Cinfield BV. De SMA is ook verantwoordelijk voor de bestaande verkiezingen van Commercieel Directeur, Senior Sales - en Junior Sales Professional van het Jaar. Wie sluiten aan bij winnaars Cees Verkuyl, Patrick Albers, SCPS en Derk van Manen? De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Dag van het Tendermanagement, op 20 juni in Ermelo.

“Astrid is een Tendermanager pur sang: vanaf het moment dat de aanvraag binnenkomt tot het indienen ligt haar focus op het bid. Ze is klantgericht, zorgvuldig, enthousiast én een echte doorzetter,” licht Erik van der Eik, directeur New Business & Innovatie bij HEYDAY toe. “Haar betrokkenheid is onveranderd groot en ze gaat altijd voor het beste resultaat; hierdoor is de beantwoording van elke tender van zeer hoge kwaliteit. Zowel inhoudelijk als visueel zijn de offertes stuk voor stuk documenten waar we trots op kunnen zijn. Haar verantwoordelijkheid gaat verder dan de ‘gebaande tenderpaden’.”

Dag van het Tendermanagement

Naast de verkiezing staan er een aantal interessante sprekers op het programma, zoals Pim Versteeg. Hij is de organisator achter de Invictus Games, die in 2020 naar Den Haag gaan komen. Om dit evenement naar Nederland te halen is onder andere een bidbook geschreven. Pim Versteeg neemt ons mee in het binnenhalen (‘winnen’) van een dergelijk evenement, waarin de politieke lobby, zakelijke contacten en een grote drive belangrijke elementen zijn.

Tevens is er ook aandacht voor het jaarthema ‘Live your Potential’, door een presentatie van Eline Wierstra. Als jong talent heeft ze op hoog niveau getennist maar ondanks vele opofferingen wist ze uiteindelijk net niet door te breken naar mondiaal niveau. Mede aan de hand van de stappen van Kiki Bertens naar de wereldtop (onder begeleiding van coach Raemon Sluiter) illustreert Eline het belang van het mentale aspect in het verschil tussen winnen en verliezen.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday