<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Arcadis en HEYDAY Integrated verlengen samenwerking voor onbepaalde tijd.

Terug naar blog overzicht

HEYDAY Integrated en Arcadis, de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving, hebben hun bestaande samenwerking voor onbepaalde tijd verlengd. De beide partijen werken al zeventien jaar samen en zijn daar zeer tevreden over. Daarom zetten ze deze succesvolle samenwerking ook graag voort. Uit het vernieuwde contract blijkt het vertrouwen van Arcadis in HEYDAY Integrated als volwaardige en innovatieve facilitaire partner.

HEYDAY Integrated levert al zeventien jaar alle facilitaire soft services aan Arcadis in Nederland, waaronder schoonmaak, receptie, catering, koffie en huismeesterdiensten. In de verlengde samenwerking staat maximale flexibiliteit centraal, waarbij Arcadis alle ruimte krijgt om diensten op en af te schalen. De bestaande ketenpartners CSU, Appél, JDE, Renewi en Ambius blijven betrokken en werken aan een nog mooiere ketensamenwerking.

Het kernpunt van de samenwerking is om actief aan de slag te gaan met de verdere verduurzaming van de facilitaire dienstverlening op basis van een meerjaren duurzaamheidsplan en het toepassen van ‘data driven’ facility management. Door de data van betrokkenen te koppelen in één platform krijgt Arcadis een krachtige tool om de eindgebruikerservaring verder te verbeteren.

“We zijn er enorm trots op dat Arcadis ervoor kiest om een overeenkomst voor onbepaalde tijd met ons aan te gaan, dit onderstreept het vertrouwen in onze samenwerking en het wederzijdse commitment. Het geeft ons ook de ruimte om verder te bouwen op iets dat al heel goed is”, zegt Bob Mols, CEO van HEYDAY Facility Management. "We passen goed bij elkaar. Beide bedrijven hebben een duidelijke visie over wat we met elkaar kunnen bereiken en vinden het essentieel altijd vernieuwend bezig te zijn. Juist deze kijk op facilitaire dienstverlening maakt, zelfs na zeventien jaar, dat onze oplossing nog steeds de beste is voor Arcadis.”

Frans Hofstede, CFO van Arcadis in Nederland: "Duurzaamheid staat in het hart van onze organisatie. Wij geven duurzame adviezen aan onze klanten en we vinden dat we het goede voorbeeld moeten geven. Daarom verankeren wij duurzaamheid in al onze processen; ook de facilitaire diensten en daarin zetten we samen vervolgstappen. Arcadis en HEYDAY kennen elkaar al zeventien jaar en dan weet je wat je aan elkaar hebt. Ik kijk uit naar onze duurzame samenwerking!"

Linkedin afbeelding-Arcadis-3

HEYDAY_integrated32
Picture of Lisa Hagoort

28-09-2020

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY