<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Arcadis Amersfoort wint Healthy Urban Office Challenge

04 juni

HEYDAY feliciteert Arcadis Amersfoort met het winnen van de Healthy Urban Office Challenge 2018. Arcadis Amersfoort mag zich een jaar lang het meest inspirerende project noemen als het gaat om groene, gezonde en slimme kantoren. HEYDAY is er bijzonder trots op dat zij als facilitair partner een bijdrage heeft kunnen leveren aan het winnen van deze prijs.

De jury roemde de aanpak van Arcadis om de integraliteit. Ook vond zij het bewonderingswaardig dat Arcadis de lat voor zichzelf elke keer hoger legt en daarmee duurzaamheid steeds op de agenda houdt. Arcadis heeft mooie, integraal doordachte maatregelen doorgevoerd en heeft ook ambities voor de toekomst. Zo stimuleert Arcadis gezond eten, bewegen en een aangename werkomgeving. En beschikt ze over meerdere keurmerken, waardoor de duurzaamheidsprestaties meetbaar en transparant zijn. HEYDAY draagt hier aan bij door voor de facilitaire dienstverlening duurzame keuzes te maken. Onder meer door het hergebruik van koffiebekers te stimuleren, het fruit op de werkvloer verzorgen en de inzet van fietskoeriers.

De Challenge is een initiatief van gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort, provincie Utrecht en Economic Board Utrecht. De prijs ter waarde van 22.500 euro bestaat uit een prijzenpakket met daarin producten en diensten van diverse partners die de winnaar helpen om verdere plannen en ambities te realiseren.

 

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday