<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

15 kilometer wandelen, 78 kilometer fietsen en lege parkeergarages: eerste landelijke Autoloze Dinsdag succesvol

15 juni

Afgelopen dinsdag 12 juni vond de eerste landelijke Autoloze Dinsdag plaats. In totaal werden ruim 35.000 medewerkers van 24 verschillende organisaties gestimuleerd om op een duurzame manier te reizen. Hierdoor is ongeveer 350.000 kilo CO2 bespaard en zijn er via social media ruim 300.000 mensen bereikt. Door het enthousiasme van onder meer HEYDAY kijkt initiatiefnemer Enexis Groep terug op een zeer geslaagde eerste landelijke Autoloze Dinsdag. De volgende Autoloze Dinsdag vindt plaats op 2 oktober 2018.

De deelnemende bedrijven en organisaties zijn zeer divers. Zo deden naast HEYDAY ook Capgemini Nederland, innogy, gemeente Groningen, Brabant Water, Canon, Asito, de Wagenparkbeheerders en het Hoornbeeck College mee en besloten om hun medewerkers te stimuleren zo duurzaam mogelijk te reizen. Dat medewerkers deze dag ook daadwerkelijk duurzaam reisden bleek wel uit de 15 kilometer lange wandeling, de 78 kilometer lange fietstocht en de foto’s van de lege parkeergarages. Voor een compilatie van ervaringen bekijk deze film.

Volgende Autoloze Dinsdag op 2 oktober

Tijdens een autoloze dinsdag worden vaste reisgewoontes doorbroken en ontdekken medewerkers hoe het is om duurzaam te reizen. Zij komen deze dag met de fiets, te voet, het OV of via carpool naar het werk. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. De volgende Landelijke Autoloze Dinsdag vindt plaats op 2 oktober 2018. Ook meedoen? Inschrijven kan via www.autolozedinsdag.nl.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday